SSWC 2011: En hel del CMS

In Featured, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Svensk WordPress-hysteri ja, en stor del av skaran som står bakom denna hysteri kommer sedvanligt samlas på Tjärö för SSWC (Sweden social web camp). Konferensen äger rum om två veckor. Årets unconference har en hel del CMS-relaterade, intressanta samtalsämnen. Dessa samlas i år i en "grid" och kan föranmälas via Uservoice. På plats ansluter sig efterhand deltagarna till de framröstade samtalsämnena. I gridden i år syns t ex: Tre vinklar av WordPress Responsive design Framtidens CMS och intelligenta publiceringsystem Den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. som en ö för alla som tycker epa-traktorer är the shit. inte för proffsen – liksom.

Leave a Comment