Ställde om helt till distansundervisning, nya Distanspedagogik.se togs fram på bara veckor

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Många tvingas att studera på distans på grund av den rådande situationen i världen och Sverige i och med covid-19. För att stötta pedagoger, i en för dem ny situation, berättar Consid att de tillsammans med kunden Göteborgsregionen tagit fram nya webbplatsen distanspedagogik.se på en SiteVision Cloud. En stor utmaning ska har varit att på kort tid möta behovet då frågan var högaktuell och brådskande. Man ville skapa en kompetensbank där man kan ta del av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon