Staten väljer WordPress för världsutställningen i Kina

In Featured, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

De properitära systemen inom Regeringen fick på nöten igen. Även Statens Offentliga Utredningar och Kommittén för Sverigesdeltagande i Expo 2010 i Shanghai väljer WordPress för nya Expo2010.se. Sajten har  släppt på WordPress CMS och inkluderar mest text och bild. En counter och nyhetsbrev finns också. Kinesisk och engelsk variant finns också. Kineserna har även byggt en variant för Sverige på Swedenexpo.cn (de har skippat .com.cn/.org.cn). Undrar vad redaktörerna som för första gången för pröva på WordPress...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Och deras intranät är byggt på Drupal (av oss på Cybercom).

  2. Pingback: Svenska staten valde WP till Expo 2010 | Björn Sennbrink

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.