Statens tjänstepensionsverk valde inhouse EPiServer CMS 6

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Camilla Gårdlund berättar om ännu en större CMS-lansering nu i augusti. Det är Statens tjänstepensionsverk, SPV, som bytt från Microsoft CMS till EPiServer CMS 6 R2. Arbetet med utveckling och webbdesign startade i mars i år och har genomförts inhouse. Är lite av en myndighetstrend att koda/göra en majoritet av sina nya externwebbar och intranät (främst EPiServer och SiteVision) inhouse med egna anställda. Konsulterna tas enbart in för nischade sysslor. En Wordpress.com utvecklingsblogg med rätt god...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.