Statens Veterinärmedicinska Anstalt live på EPiServer CMS 6

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Statens veterinärmedicinska anstalt, med SVA.se, har gått live på en ny och nydesignad EPiServer CMS 6. Det blev en sajt inriktad på de många syften besökarna kan ha med SVA, med massor med direkta ingångar för olika målgrupper.Dela sker med vanliga AddThis och sök med SiteSeeker. Ofta besökta sidor har lagts till på startsidan....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment