Stellar Equipment passerar 100 Mkr, bygger utökad Centra headless e-handel

In Nyheter, Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stellar Equipment har internationaliserat och anpassat sin egna headless e-handel på Centra i oktober. Den globala försäljningen ska den senaste tiden har tredubblats. Den nya sajten är nu live på över 40 marknader i världen. Bolaget har under 2020 levererat över 90 000 produkter till 30 000 unika kunder världen över. Stellar Equipment passerade under våren 100 miljoner i omsättning – där 75% av omsättningen sker på marknader utanför Sverige. Stellar i och med uppdateringen även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon