Stenströms betalar inte längre 8 gånger priset, tar in digitalt off-shore stöd

In Nyheter, E-handel, Microsoft .NET, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Storspenderandet för svenska skjorttillverkaren Stenströms är över. Frågan är om inte tillverkaren ångrar att betalt åtta gånger priset (!) för den "premium e-handel" som togs fram under 2019. Stenströms dåvarande ledning var stolta över att betalt 800% högre prislapp än de alterantiva, offererade lösningarna för sin nya B2C Episerver Commerce på SCOPE-ramverket. Leverantör var Avensias Helsingsborgskontor. Stenströms lanserade även en e-handel för B2B-kunder på samma plattform kort efter B2C var färdigställd. Idag är Stenströms ägare tacksamma för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $0.01 or more
Unlock with Patreon