Stiga Sports tar in Omniarch för CRO och automatisering

In Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

E-handel, digitalisering, marknadsföring och affärsutvecklingskonsulterna på Omniarch berättar att de tagit sig an att stödja Adobe Magento 2 användaren Stiga Sports när de ska bli bättre på omnikanalhandel, CRO och automatisering. De är ny leverantör in, själva B2C e-handeln togs fram av svenska, och internationellt ledande partnern Vaimo för ett år sedan. De hade då jobbat ihop sedan 2017. Omniarch tog på sig att  identifiera fem förbättringsområden som potential att snabbt implementeras på sajt och i marknadsföring. Konsulterna använde access till trafikdata, marknadsföring och försäljningsdata för att ge sina rekommendationer.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  D2C kämpar mot glömska och plånbok, I säng med fienden, till okreddiga varuhus och fysiska hyreskontrakt

Webbarna StigaGames och StigaTabletennis återfinns på Magento 2 e-handel. Stiga äger även domänen Stiga.com där gräsklippare och trädgårdsverktyg säljs. Även den lösningen ligger numera på en Adobe Magento 2 lösning.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss