Stiga Sports tar in Omniarch för CRO och automatisering

In Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

E-handel, digitalisering, marknadsföring och affärsutvecklingskonsulterna på Omniarch berättar att de tagit sig an att stödja Adobe Magento 2 användaren Stiga Sports när de ska bli bättre på omnikanalhandel, CRO och automatisering. De är ny leverantör in, själva B2C e-handeln togs fram av svenska, och internationellt ledande partnern Vaimo för ett år sedan. De hade då jobbat ihop sedan 2017. Omniarch tog på sig att  identifiera fem förbättringsområden som potential att snabbt implementeras på sajt och i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon