Stim.se byter från EPiServer till Drupal

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stim.se går live på en helt ny plattform. Det är Sogetis gamla EPiServer från 2010 som kastas ut för en Drupal 7 CMS. Sthlm Connection har gjort plattformsbyte och migrering från EPiServer till Drupal. Projektet som släpps idag berör både den publika delen av webbplatsen och "Mina sidor". Den senare är en webb där musikskapare, förlag och kunder sköter all ärendehantering som t ex verkanmälan, utbetalningar och musikrapportering. Sthlm Connections Sofia Sundström berättar att just nu har teknikskiftet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.