Stjärnurmakarna byter från open source till Jetshop, ny visuell skapelse

In E-handel, Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stjärnurmakarnas e-handel stjarnurmakarna.se fick inför julhandeln och det nya året en helt ny design och e-handelsplattform. Tidigare låg urmakarkedjan på en Umbraco .NET med e-handelsplugins som bl a Limetta i Stockholm jobbade på. B3 Rebel and Bird har tillsammans med Jetshop tagit fram lösningen. Slutresultatet siktade på att bli en digital upplevelse med modern teknik och bättre visuell design. “ - I arbetet med redesignen av Stjärnurmakarnas webbplats har vi noggrant sett över kundens varumärke och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon