Stockholms stad köper in dokumenthantering för 50 Mkr

In ECM, Nyheter, Optimizely/Episerver, Platina by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stockholms stad köper in .NET baserade Platina för 50 Mkr Stockholms stad förlänger med Formpipe och produkten Platina. I hela fem år, det innebär 50 Mkr in för ECM-företaget. Affären är bland de större någonsin för Formpipe som annars brukar ligga på 1-4 Mkr i snitt per Platina licens. Upphandlingen gäller ett gemensamt systemstöd för ärende- och dokumenthantering för Stockholms stad och stadens tillhöriga bolag och stiftelser. Stockholms stad köper numera även in .NET baserad Episerver...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment