Stockholmskällan ny på EPiServer av Capesand

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stockholms stad köper in EPiServer från fler än husleverantören Creuna. Det är nyblivna EPiServer-partnern Capesand som levererar denna gång. Sajten är Stockholmskällan, en ny databas över fotografier, arkivhandlingar, kartor, litteratur, filmer, musik, föremål, ritningar och mycket annat som på något sätt berättar om livet i Stockholm genom århundradena. Sajten satsar på sök, carousel, en enkel länk till Facebook och en inlänkad Twitter-feed. Det finns även en app i Appstore och Google Play som ger historiska bilder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment