Stort intresse för Storefront för Microsoft Dynamics 365

In Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Avensia verkar legat rätt i tiden då deras Avensia Storefront gick live för två år sedan. För Microsoft Dynamics NAV, delvis baserat på Episerver Commerce. Sedan dess har intresset för Dynamics exploderat, både i .NET och java-kretsar. Nästan samtliga som jobbar i samband med Microsofts produkt upplever kraftigt ökade förfrågningar.Avensia Storefront lösningen ska efter upprättande göra en kunds sortiment, kundstock, order, lagerstatus och alla kampanjer tillgängliga i realtid över alla kundens egna kanaler. Det ingår en "starter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment