Storyblok bjuder på 53 000 SEK för att sälja en partnerbyrås förmågor inom storytelling

In Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Storyblok by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Headless CMS aktören Storyblok ska ta nya partners och därmed svenska affärer genom att erbjuda drygt 53 000 SEK för sammarknadsföring och innovationsupplägg tillsammans med alla befintliga och framtida Storyblok Certified Partners. Beloppet ska dessutom gå att fördubbla. Ett upplägg snarlikt den gemensamma marknadsbudgetpeng som går ut från t ex Optimizely samt Sitecore till licenssäljande partners.

Alla svenska kunder som handlat upp Shopify på sistone hittar ni i MKSE.com dagligen uppdaterade SaaS ehandelssektion. Läs allt här.

Pengen i Storybloks fall ska kunna användas för att marknadsföra sig själva, byråns förmågor inom storytelling och Storybloks headless CMS-plattforms styrkor inom ”kreativt berättande”. Den totala fonden är på över 15 miljoner kronor, och det går att fördubbla beloppet per användare till drygt 100 000 kronor med rätt idé.

”– Partners är en avgörande del för alla tekniska företag och särskilt för Storybloks tillväxt under de senaste åren. Vi skulle inte vara där vi är idag utan våra fantastiska partners och partnerbyråer, och vi på Storyblok vill ge tillbaka till dem. Partner Foundation är ett exempel på hur vi stödjer våra partners tillväxt och stärker deras företag och affärer med Storyblok – vi har alla historier att berätta, och vi gör det bäst tillsammans.”

Säger Barry D’Arcy, Partner Director på Storyblok.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Integrerad SEO med Semrush nästa för CMS-uppstickaren