Stöten är Knowits senaste Episerver kund

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Under vintern och våren har ett av de mer norra Knowit kontoren tagit omhand om en ny kund. Det är skidanläggningen Stöten som till årets säsong satsat på en mer "inspirerande webb" och hade barnfamiljer i fokus. Stöten ville förbättra boendesöket och ge bildspråket större fokus. Samtidigt ville kunden behålla tydlighet i all information. Satsningen har semintransparenta trevliga menyer med dynamisk data som väder och temperatur, som ändå lyckas rymma en konverteringssökande bokningsknapp. Mitt Stöten byggdes för att göra det möjligt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Workshops och skisser av design? No shit @knowitab 😀

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.