STS Alpresor byter från KnowIT till Star Republic, Episerver blir nytt kampanjstöd

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Numera franska Star Republic har släppt ett nytt större case under hösten. Det är STS Alpresor som valt att uppdatera sin plattform till en nyare version av Episerver CMS samt valt att ta fram en helt ny design för deras digitala närvaro. STS Alpresor behövde förändringen då de ville kunna tillhandahålla sina kunder mer tydlig information och inspiration samt ville låta alla redaktörer få ett enklare sätt att arbeta. STS berättar att webben skulle samtidigt vara inspirerande...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Projektet mellan Star Republic och STS är under 2017 ytterligare en i raden misslyckanden från den lokala e-handelsleverantören i Göteborg.
    Förhoppningsvis fick STS en bra lösning för både ressugna och redaktörer. Men det har kostat så mycket mer för STS än vad Star lovade. Och vägen dit har varit kantad av många hårda diskussioner, avtalsförhandlingar i efterhand och kompromisser.
    För att inte tala om hur dålig kulturen är på Star pga av osunda projekt som medarbetarna dagligen får tampas med. Designers, systemutvecklare och projektledare. En arbetsplats där arbetsmiljön inte är bra pga Star säljer in orealistiska projekt som varken gynnar medarbetarna eller kunderna.
    En intervju med STS så här ett par månader senare kring samarbetet med Star Republic vore intressant att få göra.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.