STS Alpresor byter från KnowIT till Star Republic, Episerver blir nytt kampanjstöd

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Numera franska Star Republic har släppt ett nytt större case under hösten. Det är STS Alpresor som valt att uppdatera sin plattform till en nyare version av Episerver CMS samt valt att ta fram en helt ny design för deras digitala närvaro. STS Alpresor behövde förändringen då de ville kunna tillhandahålla sina kunder mer tydlig information och inspiration samt ville låta alla redaktörer få ett enklare sätt att arbeta. STS berättar att webben skulle samtidigt vara inspirerande...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Projektet mellan Star Republic och STS är under 2017 ytterligare en i raden misslyckanden från den lokala e-handelsleverantören i Göteborg.
    Förhoppningsvis fick STS en bra lösning för både ressugna och redaktörer. Men det har kostat så mycket mer för STS än vad Star lovade. Och vägen dit har varit kantad av många hårda diskussioner, avtalsförhandlingar i efterhand och kompromisser.
    För att inte tala om hur dålig kulturen är på Star pga av osunda projekt som medarbetarna dagligen får tampas med. Designers, systemutvecklare och projektledare. En arbetsplats där arbetsmiljön inte är bra pga Star säljer in orealistiska projekt som varken gynnar medarbetarna eller kunderna.
    En intervju med STS så här ett par månader senare kring samarbetet med Star Republic vore intressant att få göra.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.