Studentlitteratur live på Drupal CMS 7 som ska få e-handel

In Check out/Kassasystem, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Studentlitteratur.se har gått live på en ny Drupal CMS 7, hälsar Thomas Frank, Digital Development Manager på Studentlitteratur. Sista sprinten avslutades med en "code camp" under förra helgen. Det blev en SSL-säkrad release med fokus på årsgrupperna i en klicknedfälld fet dropdown. Budskap hanteras i topp via en carousel som uppdateras baserat på vilken kategori som besökaren står i. Designen och främst sturkturen känns genomtänkt och modern. Det ska finnas e-handel, men "webbshoppen är tyvärr stängd...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Shoppingen är igång. Böckerna flyger in i varukorgen ;-)

    /Thomas Frank, Digital Development Manager Studentlitteratur

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.