Sublime bakom fyrkantigt IOGT Sobernet.nu på EPiServer Community

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Mitt i sommaren, på Svenska Mässan i Göteborg, gick relanseringen av IOGT-NTO-rörelsens community live på en EPiServer Relate+ med EPiServer Community 3. Sublime har designat och ansvarat för vissa funktionella förändringar från den tidigare communitylösningen. www.sobernet.nu eller community.iogt.se. En minst sagt grundinstallationbaserad lösning där tom. faviconen är från exempelcommunityt. Och vad är grejen med både inloggningslänk och inloggningsfält? Inom kort släpper premium partnern även TRR Trygghetsrådets publika webbplats på en EPiServer CMS 5....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.