Sublime tar över attraktiva Nobia.com Episerver uppdraget

In Nyheter, Optimizely/Episerver, PIM, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Sublime berättar att de i nästan ett års tid jobbat med att hjälpa Nobia med deras nya webbplats www.nobia.com som lanserades nu i sommar.

Nobia sysselsätter ett mycket omfattande Episerver CMS-uppdrag som sedan tidigare Creuna och NetRelations även jobbar med. Netrelations står som avsändare för kunduppdraget på Episerver.com just nu. 

14-miljardersbolaget Nobia ska under året även satsat på en ny VR-studio i södra Sverige där kök kan sättas samman i VR-miljö. Förra året vann även Storm Commerce Nobia e-handelsuppdraget, den släpptes några månader tidigare än .com-sajten. Nobia har under det senaste året även handlat upp Perfion PIM för all sin produktdata. Nobia Group är kända för att lägga stora pengar på sina digitala satsningar.

Sublime berättar att de fick ta hand om och uppdatera hygienfaktorer som responsivitet och ny grafisk form. Hållbarhet, employer branding och Nobias varumärken skulle även hamna i bättre fokus.Nobia är Europas ledande köksspecialist med ett tjugotal starka varumärken. Verksamheten består av utveckling, tillverkning och försäljning av kökslösningar.

Nobias webbplatser inkluderar separata installationer som:

Dessa ansvarar NetRelations för.

ALLT OM MARKETING AUTOMATION!

Dagliga nyheter och ett omfattande arkiv med hundratals artiklar om Marketing Automation och plattformsnyheter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Krav på mobilreparationstöd, kanalflexibilitet och brett omni-stöd i Teknikmagasinets nya Storm Commerce

Leave a Comment