Sublime tar över attraktiva Nobia.com Episerver uppdraget

In Nyheter, Optimizely/Episerver, PIM, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Sublime berättar att de i nästan ett års tid jobbat med att hjälpa Nobia med deras nya webbplats www.nobia.com som lanserades nu i sommar. Nobia sysselsätter ett mycket omfattande Episerver CMS-uppdrag som sedan tidigare Creuna och NetRelations även jobbar med. Netrelations står som avsändare för kunduppdraget på Episerver.com just nu. 14-miljardersbolaget Nobia ska under året även satsat på en ny VR-studio i södra Sverige där kök kan sättas samman i VR-miljö. Förra året vann även Storm Commerce Nobia e-handelsuppdraget, den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.