Sunne kommun släpper ny, ljudförsedd Optimizely CMS med självservice

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Idag lanserades Sunne kommuns nya webbplats. Nya https://sunne.se är en Blazor javascript-utvecklad .NET produktion med Imagevault DAM samt på ett Optimizely CMS. Rådgivarna på 7minds samt Connection tillhör de som jobbar med Sunne kommun. Den nya sajten har fått en ingångssplash med målgruppsuppdelning (och ljud!) samt en mer grafisk framtoning generellt.

”– Digitaliseringen är prioriterad av politik och ledning eftersom vi vill göra det enkelt att vara medborgare och företagare i Sunne.”

Säger Petra Svedberg, kommunchef.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

”– Det finns en förväntan på att kunna utföra ärenden digitalt när som helst på dygnet. Det behovet möter vi med en ny, modern webbplats med bra sökmotor som gör att det också blir lättare att hitta viktig information. Det ska vara enkelt att komma i kontakt med Sunne kommun via olika kanaler för den som behöver.”

Säger Henric Eltonson, IT-chef på kommunikationsstaben.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stor omorganisation på ICA, så formerar sig bolaget 2023 digitalt