Suzuki bilar gör storsatsning på ny molndrift, e-handel och B2B-hubb

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Idag släpps nya Suzuki.se delsajten Suzukibilar.se. Ombyggd på Wordpress CMS samt WooCommerce e-handel av Andrén & Jungå. Sveriges Suzuki-importör Nimag Sverige (omsätter 352 Mkr) hade tidigare sin webbplats i Holland men den har nu flyttats hem och till ett Ipeer Hosted VMware moln. Suzukibilar.se kallas numera en central hub för företaget, bilarna och återförsäljarna men också för alla kampanjer. Det ska vara platsen dit insatserna i sociala medier, banners och övrig annonsering pekar. Andrén & Jungå har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Suzuki moln nu i Ipeer Hosted VMware - Ipeer blogg

Leave a Comment