Suzuki kombinerar SiteVision med Office 365 och Teams i globalt intranät

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Suzuki i Garphyttan vill samla sin globala verksamhet som finns i Sverige, Mexiko, Kina, England, Tyskland och USA och satsar därför på ett nytt intranät från SiteVision. Stålindustriföretaget Suzuki Garphyttan kallar sig själva en världsledande tillverkare av fjädertråd med ca 700 medarbetare runt om i världen. Med hjälp av det nya intranätet ska alla medarbetare få access till en användarvänlig miljö med relevanta nyheter och möjligheter till samarbete. Det ska även till en  integration till Office...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon