SvD.se iscensätter ny möjlighet att tjäna pengar

In Content Marketing, Escenic, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Med bara dagars mellanrum har månghövdade grupper inom både SvD.se, DN.se och Aftonbladet.se samlats för att prata om möjligheterna att skapa en ny typ av innehåll som, främst äldre, köpstarka besökare kanske saknar idag. Och som de framöver kan tänka sig betala för. Och samtliga har, med amerikanska förlagor, trott sig se en framtid för multimediaberikade, omfattande flersidorrepotage av troligtvis grävande journalism inom ett aktuellt tema. Med tillhörande, omfattande bildmaterial, inlänkade widgets som kartor och film...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.