Svea installerar Centra e-handel, stärker upp e-handelsteamet

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Familjeföretaget Svea ska storsatsa på e-handel med en ny headless Centra installation. En transformation ör på gång, de fysiska butikerna har nu avvecklats och bytts ut mot en ny digital flaggskeppsbutik på Sveasvea.com. Med design av e-handelsbyrån Rivercode. En Jetshop lämnas därmed. Samtidigt har e-handelsteamet stärkts upp för att nå målsättningen att växa internationellt – och dubbla försäljningen i e-handeln vartannat år. "- Efter en omfattande omställningsperiod är vi nu 100% redo att på nytt lyfta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon