Svedbergs valde östeuropeisk offshore EPiServer e-handel från EPAM

In Check out/Kassasystem, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Fler EPiServer-nyheter denna måndag, nu är det nya partnern EPAM med Morgan Gripestam som berättar för MKSE att Svedbergs lanserat sin nya hemsida och e-handel (nåja, favorit respektive ”hitta ÅF”-handel) baserad på EPiServer 7.

svedbergs

En gammal webblösning och en tidigare fristående e-handelslösning ersätts med EPiServer. Det som ska utmärka den nya hemsidan är bl a en komplett presentation av företagets produktkatalog, en ”bygg-själv-tjänst” där kunden själv kan bygga sitt badrum visuellt, samt möjlighet för kunden att hitta sin närmaste återförsäljare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Julas Black Friday taktik inkluderar ny Bambuser liveshopping

Det ska satsats på stöd för sök av information som produktinformation, monteringsanvisningar, ritningar etc, på ett och samma ställe.

Projektet går nu in i nästa fas där B2B e-handel ska utvecklas i samma EPiServer-lösning. Utvecklingen står EPAM Systems för med hjälp av sina leveranser från lågprisländer i Östeuropa. Designen sköttes av Mecka i Borås.

Svedbergs kallar sig Sveriges ledande leverantör av badrum med egen utveckling och tillverkning i Dalstorp i Västergötland.

Leave a Comment