Svensk Bilsport på Episerver handlar upp HiQ som ny digital strategipartner

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska Bilsportsförbundet, eller Svensk Bilsport som de numera kallar sig återfinns i skrivandet stund på, rätt utdaterade och osäkrade Episerver-lösningen sbf.se. Men förändring kan vara på ingående. Förbundet har handlat upp HiQ som ny digitalpartner. Detta i samband med en ny sponsoringsvända inom Svensk Bilsport.

HiQ berättar att de kommer att stötta Bilsportförbundets arbete med att utveckla digitala lösningar, system och tjänster som förbättrar och förenklar för alla bilsportutövare i Sverige.

”– Vi har halkat efter i den utveckling som sker just nu. Svensk Bilsport måste in i nästa generation av digitala lösningar och vi måste verkligen bli mer kommersialiserade. Ska vi kunna möta de utmaningar vi står inför inom bland annat nyrekrytering och bättre kommunikation med medlemmarna, så behöver vi ha en hjälpande hand av de som är proffs på detta. Jag är glad att vi nu har ett samarbete med HiQ, och ser fram mot att gå igång med det första projektet.”

Säger Anna Nordkvist, vd, Svensk Bilsport.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kungliga Operan handlar upp ny digitalpartner, datadrivet avgjorde

Svensk Bilsport har även en enklare e-handel i lika osäkrade hyr-ehandelslösningen NeH Svenska som återfinns på http://81.94.166.29/sbfshop/ (!).

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss