Svensk Handel uppgraderar till EPiServer CMS 6 av Nansen

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Svensk Handel med Svenskhandel.se bygger vidare på sin EPiServer och uppgraderar den till en EPiServer CMS 6 tillsammans med implementationspartnern Nansen. Vad hittar vi där då? Medlemmar välkomnas med lightbox för inloggning och ticker används för SH Börsindex. Sökfältet sträcker sig över hela topbar'en. Releasen har även uppdateras med tillskott som en helt ny ny grafisk profil (se skärmbild till höger) samt en uppdatering på Svensk handels Varningslista med landningssidor för varje listat företag på varningslistan....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.