Svenska företag som vågar Yammer mikroblogg

In Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Twitter är ju grejen nu, även som content i CMS-projekten. Som ni sett i de senaste kvartalens releaser. Men hur kul är alla dessa importerade flöden på startsidan i längden? De flesta CMS (WordPress undantaget, med bl a Twitter Tools) har faktiskt inte ens fått till att generera tweets för skapade inlägg (annat än som RSS till en användare). Vissa CMS-projekt kanske istället borde snegla på Twitters corporate motsvarighet, Yammer. Tjänsten styrs av din företags e-mail,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.