Svenska Hem byter e-handel efter bara 10 månader, landar på Jetshop Commerce Flight

In E-handel, Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Jetshop berättar att de idag lanserat Svenska Hem på Jetshop Commerce och egna prestanda och PWA-tillägget Flight. De tar därmed över efter de enbart runt 10 månader Svenska Hem återfanns på en konkurrerande SiteDirect GO Commerce samt SiteDirect Headless Commerce tillägg från förra sommaren. Fokus i projektet ska legat på ett nära samarbete, skapa en god användarupplevelse och ingjuta olika typer av inspiration. Svenska Hem har funnits på marknaden sedan 1960. Hösten 2014 lanserades Svenska Hems...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon