Svenska Kennelklubben live på ny EPiServer CMS 6

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Svenska Kennelklubben har fått en ny EPiServer CMS 6 sajt med EPiServer Template Foundation (ETF) stöd. Ett längre löp, några roliga e-tjänster för "info om hund" och "DjurID.se" integrerade och personalisering med en snabbguide har tillkommit. Alla puffar har fått en mouse-over ram - men desingen är trevlig och känns "2011". Det finns en dokumentbank med goda sorteringsmöjligheter. Sökningen fungerar inte i den externt släppta releasen. En aning märkligt. En del av de engelska sidorna är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ett litet tillägg till artikeln, det är webbyrån Happiness har stått för strategi, koncept och design för Svenska Kennelklubbens nya webbplats. Erik Petersen, Happiness.

Leave a Comment