Svenska Kennelklubben live på ny EPiServer CMS 6

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Svenska Kennelklubben har fått en ny EPiServer CMS 6 sajt med EPiServer Template Foundation (ETF) stöd. Ett längre löp, några roliga e-tjänster för "info om hund" och "DjurID.se" integrerade och personalisering med en snabbguide har tillkommit. Alla puffar har fått en mouse-over ram - men desingen är trevlig och känns "2011". Det finns en dokumentbank med goda sorteringsmöjligheter. Sökningen fungerar inte i den externt släppta releasen. En aning märkligt. En del av de engelska sidorna är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ett litet tillägg till artikeln, det är webbyrån Happiness har stått för strategi, koncept och design för Svenska Kennelklubbens nya webbplats. Erik Petersen, Happiness.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.