Svenska kyrkan släpper ny webb med 200 000 sidor och 550 underwebbar

In Microsoft .NET, Nyheter, Offentlig sektor, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nästa måndag är det dags att avtäcka det större projekt som Svenska kyrkan jobbat hårt på de senaste åren. Den nya, uppdaterade webbplattformen med hela 550 underwebbplatser (!) och fler än 200 000 sidor. Phoswork står bakom en majoritet av utvecklingen. Sedan årsskiftet arbetar fler än 1000 redaktörer i församlingar/pastorat, stift och på nationell nivå med att flytta och bearbeta material till den nya webbplatsen. Ett 60-tal workshoppar har genomförts i landet i samband med flytten. "–... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Idag! @svenskakyrkan live @Phosworks har varit ansvariga för såväl idé som koncept men även ansvarat för användarupplevelsen, designen och Front-end utveckling.

  2. @svenskakyrkan uppdraget hjälper @Phosworks lönsamhet. Rörelseresultat +2,2 Mkr (-1,4Mkr’14) omsättning +34% >40,1Mkr

Leave a Comment