Svenska lottakåren live på Drupal av Citat

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Svenska lottakåren med Svenskalottakaren.se har gått live på en Drupal CMS 6 med forum, community, e-shop samt ett medlemsregister som bas för communityn. Får MKSE.com höra. Vad finns där mer då? Jo: Sajten jobbar med grafiska dropdown-menyer som sig brukligt q2 2010. En klassisk Drupal-community setup med registrering och medlemssidor. En Flickr-modul har valts istället för en vanlig bildvisare. Det finns en Kalender, Drupal calendar med Datepicker Element som scriptade "Värva en vän", "Login" och språkvalet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment