Svenska Nestlé satsar på Drupal 7 CMS av Oddcorn

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Oddcorn med Oscar Christenson har uppe farten och hälsar att de är klara med informationssajten althera.info åt namnkunniga, och kampanjplatta-suktande kunden Nestlé. CMS vart gängets primära val, Drupal 7. Det är specifikt Nestlé Healthcare Science som beställt sajten. En sajt som vänder sig till konsumenter / vårdpersonal och innehåller råd och tips, svar på frågor samt sök av recept och tips på introducering och dosering. Ett syfte är att personal ska kunna komma i kontakt med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.