Svenska Revidy visar upp framsteg inom dynamisk, automatiskt personaliserad video

In Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stockholmsbaserade Revidy har tagit några större steg med sin plattform för produktion av dynamisk video. Den automatiserande videoproduktionsplattformen erbjuder vad som kallas "Dynamic Video Retargeting" och kan bli nästa stora innehållstyp inom personalisering och mer levande kundupplevelser. Dels i annonssammanhang, men även på webben generellt för personalisering. Speciellt då video som format är ett av de få som fortfarande fortsätter engagera och visar upp bra konverteringssiffror. Främst är tekniken tänkt att använda inom "dynamic retargeting" där...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon