Svenska Revidy visar upp framsteg inom dynamisk, automatiskt personaliserad video

In Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stockholmsbaserade Revidy har tagit några större steg med sin plattform för produktion av dynamisk video. Den automatiserande videoproduktionsplattformen erbjuder vad som kallas ”Dynamic Video Retargeting” och kan bli nästa stora innehållstyp inom personalisering och mer levande kundupplevelser. Dels i annonssammanhang, men även på webben generellt för personalisering. Speciellt då video som format är ett av de få som fortfarande fortsätter engagera och visar upp bra konverteringssiffror.

Dynamic Video Retargeting

Främst är tekniken tänkt att använda inom ”dynamic retargeting” där en videoannons kan visas upp för de besökare som verifierats som mottagare för en viss annons.

För videoägarna finns det en integration med Adobe After Effects för att kontrollera videoproduktionen i välkända miljöer. Det ska finnas stöd i flera etablerade annonsmotorer som når ut till runt 1000 pulicister i Norden just nu.

Mekonomen är en av användarna som demonstrerar den nya tekniken. Bra Sommarmöbler, Be Better Online, Medisera och Pluskost är andra kundreferenser just nu.

Mekonomen blev en ny Intershop användare förra året i ett B2B e-handelsplattformsprojekt tillsammans med iStone/Columbus.