Svenskafans.com designar om och landar på risig .NET

In Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Och där uppdaterade äntligen Stampens Svenskafans.com till de senaste 8 och ett halvt års version av webb på Microsoftplattform. De har väntat så länge att lämna VB att jag undrade vad det var som spökade. Att sajtens forumlösningar (som är den stora trafikdrivaren) dessutom går ned och är onåbara några gånger i veckan borde ökat på viljan till systemskifte. Text och bild har blivit mycket större - men samtidigt relativt odisponerat, skulle ni inte säga? Scrollandet... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Och som jag trodde blev det RAMASKRI och tom. strejk hos SvenskaFans-klubbarna. Tystnad råder just nu och detta ”Silenzio stampa” går runt sedan 28/9: [email protected]
  [email protected]
  [email protected]

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

  Kära Centralredaktion.

  Vad i hela friden har ni gjort med sidan? Mitt designhjärta blöder något enormt nu!
  Jag vill inte veta vem som har fått fria händer, eller om ni anlitat en amatör, men sidan blev helt plötsligt horribelt ful och extremt otrevlig att besöka. Den är så långt ifrån en användbar sida som man kan komma just nu.

  Forumet ser ut som ett forum från sent 90-tal och hela upplägget skriker AMATÖR. Hela sidans syfte är ju att man ska kunna kommunicera och diskutera med varandra. Just nu går det inte eftersom forumet från förr, jämfört med nu, känns som ”Ground Zero”, om ni förstår vad jag menar.

  Just nu verkar ni väldigt pengarkåta med all reklam man möts när man surfar in på diverse lagsidor. Er fokus verkar ligga på att tjäna pengar än att lägga ner tid på oss fans, som gör att ni överlever, och på alla som frivilligt lägger ner tid på att skriva artiklar, utan minsta ersättning. Tänk på det.

  Från och med nu kommer jag bojkotta hela SvenskaFans, tills den gamla designen
  kommer tillbaka. Ni får nu en aktiv medlem mindre och jag kommer göra allt för att få
  med mig så många som möjligt.

  Mvh

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Leave a Comment