Svenskar bakom ny filmvisare med klickbara element, missar mobilstödet

In Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Är en klickbar logotype eller text i er webbfilm tillräckligt attraktivt för att överge Youtube som filmvisare och distributionskanal för svenska webbplatsägare? Det hoppas svenska Vpitch som i sin egen pitch påpekar hur rörliga medier placerar sig överst i alla sociala nätverksstömmar (Linkedin nu senast anslutande) och hur acceptansen för att ta del av mediet fortfarande är mycket hög jämfört med statiskt content som text och bild. Men Vpitch menar att det är svårt att konvertera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon