Svenskt riskkapital driver Drupal mot börsnotering

In Drupal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Det är Wallenberg-grundade Investor som hårdast driver på och backar upp Acquias kommande börsnotering. Bolaget Acquia, grundat av skaparen av Drupal öppen källkods-CMS, har nyligen tagit in hela 30 miljoner dollar för sin IPO.

acquia

Andra investerare är Goldman Sachs och Accolade Partners (ägare via främst olika fonder) tillsammans med de tidigare delägarna Northbridge Venture Partners, Sigma Partners och Tenaya Capital.

Det är den tidigare kretskort- och semiconductor-fokuserade Jose Suarez vid Investors Kalifornien-verksamhet står bakom investeringen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svitidén och svitrankingen står och stampar i senaste Forrester Marketing Suites 2022

Kommentarer

  1. Drupal är inte Acquia. Det är inte Drupal som går mot en börsnotering, utan Acquia. Drupal är ett open source CMS som inte ägs av Acquia.

  2. Det är mycket fascinerande att se att Martin hela tiden medvetet skriver fel. Det ger hela den här webbplatsen ett ännu oseriösa intryck än när man tittar på den. En webbplats som kritiserar CMS-system och som själv innehåller så extremt mycket fel I kod och I användbarhet att man blir mörkrädd.

    Martin, är det inte dags att börja styra upp hur du skriver om till exempel Drupal? Din inställning hittills verkar minst sagt vara barnslig.

  3. Mikke ’Andarve’ Shirén? Varför kallar du dig Andre?

  4. Hej troll. Om jag kommenterar något gör jag det i eget namn. Pseudonymer och trollidentiteter ligger inte för mig. Get a life :-)

  5. Så det är återigen tråkig ton från sidan moderator mot folk som skriver inlägg. Martin, du kanske vill jobba på din appeal mot läsare, oavsett om de nu råkar vara Mikke eller mig själv. Det är uppenbart att du onekligen gillar att fronta vissa byråer så släpp det bara. Skriv en artikel där du säger vilka du gillar respektive inte gillar. Få gillar dig iallafall! Kudos till dålig karma!

Leave a Comment