Svenskt Vatten och Assistansia valde EPiServer CMS 6

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Two vann uppdraget att hjälpa Svenskt Vatten och Assistansia i deras digitala kommunikation. Under våren har båda två även valt att gå live med nya webbplatser byggda på EPiServer CMS 6. Den senare har en rätt modern historia som inte ser alltför gammal ut. Svensktvatten.se ser nog däremot fram emot att fräscha upp sig en del. Annons:...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment