Svenssons i Lammhult byter partner, live på Episerver med Inriver PIM

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, PIM, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Allt om Headless Commerce i Sverige
Svenska val och preferenser. MKSE.com har en aktiv sektion med allt som händer inom området i Sverige.
Motillo och VD Jakob Twedmark berättar för MKSE.com att de avslutar året med att gå live med det största projektet de tagit sig an under 2019. Svenssons i Lammhults nya sajt ska ha fått en total omvandling när det kommer till design och användarvänlighet, samt mängder av olika tekniska förändringar för att optimera prestanda och förbättra mätbarheten. Redan i september 2018 berättade teamet att nya svenssons.se var på gång, så projektet har krävt sin utvecklingstid. Jörgen Bitzekis, Bon-Hee Jones Svensson och Annie Johansson tillhörde de som handlade upp.

Svenssons i Lammhult använder Episerver CMS, Episerver Commerce och en tillhörande integrerad Inriver PIM och Loop54 sök-installation. Det finns även en React JS front.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fastighetsbyrån uppdaterar egen Contentful headless närvaro
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss