Sveriges Designer valde Drupal av Kollegorna

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Sveriges Designer kommer rulla över på en uppdaterad Drupal från Kollegorna. Den nya sajten väntas lanseras inom kort. Även idag återfinns sajten på Drupal - en blogglöplistad, enkel svart-vit historia. Inloggning finns på plats. Men det var inga vidare friendly-URL:s. Samt, ge oss update, hur går det med septemberprojektet och "prestige-lanseringen" Passagen.se på Drupal, Kollegorna?...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Sveriges Designer valde Drupal av Kollegorna | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Nästan rätt. :)

    Vi hjälper Sveriges Designer att bygga om deras befintliga sajt men det är inte klart ännu. Den som ligger uppe nu kommer från en annan Drupal-leverantör. Shysst URL-struktur (med friendly URLs så klart) är en av sakerna vi kommer att förbättra.

Leave a Comment