Sveriges Designer valde Drupal av Kollegorna

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Sveriges Designer kommer rulla över på en uppdaterad Drupal från Kollegorna. Den nya sajten väntas lanseras inom kort. Även idag återfinns sajten på Drupal - en blogglöplistad, enkel svart-vit historia. Inloggning finns på plats. Men det var inga vidare friendly-URL:s. Samt, ge oss update, hur går det med septemberprojektet och "prestige-lanseringen" Passagen.se på Drupal, Kollegorna?...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Sveriges Designer valde Drupal av Kollegorna | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Nästan rätt. :)

    Vi hjälper Sveriges Designer att bygga om deras befintliga sajt men det är inte klart ännu. Den som ligger uppe nu kommer från en annan Drupal-leverantör. Shysst URL-struktur (med friendly URLs så klart) är en av sakerna vi kommer att förbättra.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.