Sveriges första Drupal 7:a är en riktig flopp

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Se där, en svensk, extern Drupal 7:a med en medelstor kund äntligen live. Och det blev inte NodeOne, Kollegorna eller Cybercom som gjorde det. Det är Awave i Stockholm som har byggt en sjua för Talent Gallery på Kocksgatan. Men det var ingen imponerande premiärrelease: Den innehåller en rätt tom 9-rutorsnavigering (ska det vara så?) Ihopblandade rubriktyper och borders Felplacerade Facebook Like-knappar Rätt "utkastade" widgets för t ex en helt ostylad Google Maps och en standard...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vad kostade den då? Är väl ett eget projekt av slag

  2. Att kallad det flopp känns inte rättvist mot kunden eftersom de själva är beställare och har kommit med tydliga krav på funktionalitet, form och innehåll. Med andra ord så har vi en nöjd kund som har fått en webbplats precis som de önskar. Vi förstår att du reagerar men ägna gärna en tanke åt kundens önskemål och deras plånbok. För det är i slutändan kostnaden kontra intäket som avgör. Ger en stylad Google maps verkligen ökade intäkter?

  3. Times new roman som font på webben == inte snyggt!

  4. De som var på Drupalträffen i stockholm i februari kunde se en stor genomgång av sidan. Det är lite konstigt att man kunnat missa detta, då det även stått om det på svenska delen av drupal.org. Skulle knappast kalla det för ett hobbyprojekt..

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.