Sveriges första Drupal 7:a är en riktig flopp

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Se där, en svensk, extern Drupal 7:a med en medelstor kund äntligen live. Och det blev inte NodeOne, Kollegorna eller Cybercom som gjorde det. Det är Awave i Stockholm som har byggt en sjua för Talent Gallery på Kocksgatan. Men det var ingen imponerande premiärrelease: Den innehåller en rätt tom 9-rutorsnavigering (ska det vara så?) Ihopblandade rubriktyper och borders Felplacerade Facebook Like-knappar Rätt "utkastade" widgets för t ex en helt ostylad Google Maps och en standard...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vad kostade den då? Är väl ett eget projekt av slag

  2. Att kallad det flopp känns inte rättvist mot kunden eftersom de själva är beställare och har kommit med tydliga krav på funktionalitet, form och innehåll. Med andra ord så har vi en nöjd kund som har fått en webbplats precis som de önskar. Vi förstår att du reagerar men ägna gärna en tanke åt kundens önskemål och deras plånbok. För det är i slutändan kostnaden kontra intäket som avgör. Ger en stylad Google maps verkligen ökade intäkter?

  3. Times new roman som font på webben == inte snyggt!

  4. De som var på Drupalträffen i stockholm i februari kunde se en stor genomgång av sidan. Det är lite konstigt att man kunnat missa detta, då det även stått om det på svenska delen av drupal.org. Skulle knappast kalla det för ett hobbyprojekt..

Leave a Comment