GoldLife, Sveriges HR Förening, Wordpress Nyheter, Wordpress

Sveriges HR Förening handlar upp WordPress av GoldLife

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WordPress-byrån GoldLife har lanserat en ny webbplats för Sveriges HR Förening, berättar de för MKSE.com. Den nya webbplatsen hrforeningen.se har designats om och gjorts mer lättnavigerad. Plattformen WordPress CMS är också ny.

“— Ända sedan jag tillträdde tjänsten på Sveriges HR Förening 2016 har ett av mina stora mål varit en ny webbplats. Jag är glad och stolt att den nu är lanserad.”

Säger Manne Didehvar, Generalsekreterare och VD på Sveriges HR Förening. Sveriges HR Förening är idell förening som verkar för att inspirera, utbilda och nätverka hela HR-Sverige. På Sveriges HR Förening vill att de sporra till att utveckla dina HR-processer för att kunna skapa framgångsrika och hållbara verksamheter. De påverkar och håller koll på den senaste HR-forskningen, uppdaterar dig om trender samt nyheter och deltar aktivt i debatter och diskussioner inom HR-området

Vi har mer på samma ämne:  ACO.se lanserar re-design med ny content- och SEO-strategi

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.