Sveriges HR Förening handlar upp WordPress av GoldLife

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WordPress-byrån GoldLife har lanserat en ny webbplats för Sveriges HR Förening, berättar de för MKSE.com. Den nya webbplatsen hrforeningen.se har designats om och gjorts mer lättnavigerad. Plattformen WordPress CMS är också ny. "— Ända sedan jag tillträdde tjänsten på Sveriges HR Förening 2016 har ett av mina stora mål varit en ny webbplats. Jag är glad och stolt att den nu är lanserad." Säger Manne Didehvar, Generalsekreterare och VD på Sveriges HR Förening. Sveriges HR Förening är idell förening...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon