Sveriges Kommuner och Landsting SKL.se live på ny SiteVision

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Petter Knutsson från SiteVision tipsar MKSE.com om att Sveriges Kommuner och Landsting nylanserat sin webbplats skl.se i SiteVision. "- Vi har fått väldigt lite återkoppling från våra besökare och det är ju det bästa betyg man kan få." Säger Tomas Johansson Haavik, webbstrateg på SKL. SKL:s projekt av Limepark ska inneburit flera nya grepp när det gäller både informationsstruktur och mobildesign. Tillsammans med webbstrategen Per Axbom skapades en ämnesindelad webbplats där luftiga sidor, rena från irrelevant information, och en högerställd...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment