Sveriges Kommunikationsbyråer relanserar Komm.se, satsar på Marketing Automation

In Marketing Automation, Nyheter, Open source PHP, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Komm har lagom till Almedalen avtäckt en ny digital närvaro. Liksom när branschkollegan Berghs gick live förra veckan har webbplatsen försetts med en del stöd inom online marketing och marketing automation. Komm.se jobbar med MailChimp, Webtype och Typography.com. Men det verkar vara sämre med närvaron av ett CMS. Jimmy Rosén berättar att det är en WordPress lösning gjord av LundgrenLindqvist. Använder antagligen roots ramverket. Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för byråer inom nio olika discipliner av marknadskommunikation: action marketing, design,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.