Sveriges populäraste CMS enligt WSA Trendrapporten

In Nyheter, Optimizely/Episerver, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nya siffror kring CMS, kundnöjdhet och en massa annat har anlänt från Web Service Award Trendrapporten 2011. Undersökningen är baserad på svar från 624 webbplatsansvariga på företag, statliga verk, kommuner, landsting och organisationer. EPiServer fortsätter dominera som det klart vanligaste publiceringsverktyget även 2011. .NET-CMS:et står för en ökning från 2010 på hela fem procent och är nu upp i en marknadsandel på hela 41 procent. Det näst vanligaste är även i år SiteVision med en andel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Detta blir väl bra för er oxå Simon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.