Sveriges Radio bygger nytt, Isidor lever kvar

In Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sveriges Radio med Jacob Hamacher berättar för MKSE.com att "tonåringen" Isidor lever kvar och frodas, men numera med "nya kläder". Journalisternas arbetsverktyg och CMS har SR i flera turer försökt byta ut, men systemet lyckas alltid klamra sig fast.Nu har Isidor i alla fall designats om och redaktörsgränssnittet har byggts om från grunden. Det nya systemet är byggt för att vara mer tydligt och snabbjobbat. Asp.net webforms teknik ska ha ersatts av en single-page-application i mer följsam design. Sedan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment