Sveriges Radio valde bort CMS, kör custom .NET

In Microsoft .NET, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Sveriges Radios custom CMS Isidor får leva kvar även under 2010. Nu har nya Isidor .NET lanserats av Valtech. Sveriges Radio med beställare Per Sirén ska haft så många specifika behov gällande bl a publiceringsprocess och hantering av mediefiler så att ingen standardprodukt fanns att tillgå. Ett dåligt betyg för t ex branschfokuserade Escenic (Java) men även t ex Sharepoint (Microsoft, om det var ett absolut krav). Men uppgraderingsprojektet såg även till att några nya funktioner... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det hade varit väldigt intressant att få reda på vilka specialbehov de hade. Bara för att de inte finns ”out-of-the-box” med en standardprodukt så betyder det ju inte att det inte går att få till på ett snyggt sätt ändå, utan att behöva kosta skjortan.

  2. Netlight har varit med och hjälpt till med utvecklingen. Nya mobilsidor och en hel del dela/Facebook Open Graph integreationer av radio ska vara på g för q1/q2 2011.

Leave a Comment