Sveriges Radio valde bort CMS, kör custom .NET

In Microsoft .NET, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Sveriges Radios custom CMS Isidor får leva kvar även under 2010. Nu har nya Isidor .NET lanserats av Valtech. Sveriges Radio med beställare Per Sirén ska haft så många specifika behov gällande bl a publiceringsprocess och hantering av mediefiler så att ingen standardprodukt fanns att tillgå. Ett dåligt betyg för t ex branschfokuserade Escenic (Java) men även t ex Sharepoint (Microsoft, om det var ett absolut krav). Men uppgraderingsprojektet såg även till att några nya funktioner...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det hade varit väldigt intressant att få reda på vilka specialbehov de hade. Bara för att de inte finns “out-of-the-box” med en standardprodukt så betyder det ju inte att det inte går att få till på ett snyggt sätt ändå, utan att behöva kosta skjortan.

  2. Netlight har varit med och hjälpt till med utvecklingen. Nya mobilsidor och en hel del dela/Facebook Open Graph integreationer av radio ska vara på g för q1/q2 2011.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.