Sveriges största Drupal 8 lansering hittills presenteras

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nya leverantören Storleden och Henrik Simmons tror de skapat Sveriges hittills största Drupal 8 release. Östgötska Visit Linköping återfinns sedan ett tag tillbaka på plattformen. Den första versionen ska vara uppbyggd som ett "webbsystem bestående av flera oberoende webbplatser" som  kommunicerar genom ett specialbyggt API. De olika webbplatserna delar inte enbart material med varandra utan även konfiguration, vilket är ska vara unikt. Webbplatserna använder postgresdatabaser och kommer även med en omfarrande sökfunktion med filter, formulär och kalenderfunktioner. Utåt är Visitlinkoping.se ett oregelbundet löp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tveksamt. Jag antar att visitvarmland använder antingen Domain Access-metoden där alla siter delar samma Drupalinstallation eller multisitemetoden där siterna delar kodbasen men har egna databaser. Det här är en helt annan lösning där varje site har en helt egen Drupalinstallation både vad gäller kod och databas för att uppnå högre stabilitet, flexibilitet och skalbarhet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.