SVT, Philips och Bonnier handlar upp svenskt populärt SEO Enterprise-verktyg

In Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Allt är inte SEMRush, Moz.com och Ahrefs. Även inom SEO verktyg 2021 finns det svenska alternativ som växer och vill ta lokal samt internationell mark. Ett av dessa är Wincher som kallar sig "det enklaste SEO verktyget". Tjänsten har på kort tid fått in kunder som SVT, Philips, Bonnier, Casall och CDON. Hela 100 000 användare från 150 länder ska använda det svenska verktyget. Wincher jobbar främst med att låta sina kunder spåra sökord, upptäcka nya...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon