Swedavia.se lanserad på EPiServer med responsive design

In Javascriptramverk, Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

En storrelease har under onsdagskvällen sett dagens ljus. Nya Swedavia.se innehåller inte färre än 11 flygplatswebbar (Arlanda, Bromma, Landvetter, Malmö etc.).

Sajten har utvecklats i ledning av ett internt resursteam (Digital Services) med assisterande frilanskonsulter.

Beställare var Michael Persson Gripkow, Marknadsdirektör på Swedavia. Han säger:

– Vi tar ett stort och nytänkande steg framåt med våra nya webbplatser, som gör oss tillgängliga för våra kunder i de flesta situationer, oavsett om kunden använder laptop, surfplatta eller smartphone. Vi har lagt vårt fokus på att göra webbplatserna användarvänliga och relevanta för våra målgrupper och samtidigt kommersiellt attraktiva. För oss är det viktigt att våra resenärer, partners och samhällsintressenter nås efter olika behov och kundsituationer i vårt snabbt föränderliga samhälle. När vi nu lanserar nya webbplatser gör vi det som Ett Swedavia, där alla flygplatser hänger ihop samtidigt som vi utvecklar vår affär och kundnöjdhet genom ännu bättre service, nya tjänster och tydligare mervärde genom våra digitala kanaler.

http://www.swedavia.se/Global/generella%20bilder/press/pressbild3_1024x375.jpg

Sajten sportar responsive design, ligger på en EPiServer CMS 6 med vissa HTML5 element och har en SiteSeeker sökmotor samt MyNewsdesk och HR Manager integration och interna integrationer för diverse flygdata.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Granitor handlar upp ny innovations, SEO, UX och digitalpartner

Det blev en trevlig design också som bygger på ingångar, ikonifierade feta menyer, 960gs rutnät med fyra puffar samt flygplatsdropdown.

Kommentarer

  1. Cheap. @Swedavia handlar upp 12 fem digitala kom-konsulter för 500/h. @akestamholst Tomorro

Leave a Comment